van ‘t Wout Bakkerij Wagens

De RVS bakkerij wagens zijn net als de andere producten de kwaliteit zoals gewend bij Van ’t Wout. De standaard wagens voor bakplaten van 60x40 & 80x60 cm hebben wij vaak op voorraad staan en kunnen snel geleverd worden. Wilt u een platenwagen voor speciale bakplaten of bakken dan is dit altijd te bespreken. Naast open wagens kunt u ook wagens met deuren of met een speciaal gemaakte hoes bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zullen altijd ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Zowel platenwagens als bakkenwagens kunnen geleverd worden als een lager model met 2mm blad op werkhoogte. Ook hierbij kunt u zelf bepalen wat de indeling van uw wagen is. We hebben natuurlijk ook standaard wagens in een lager model dus informeer hier ook naar voor u een eigen ontwerp gaat bedenken.

U kunt niet alleen de platenwagens of bakkenwagens bij ons vinden. Maar ook kunnen we de bakplaten en bakken meeleveren. Heeft u eigen bakplaten of bakken staan, informeer dan naar de mogelijkheden om een wagen hier voor te ontwerpen.

Ook voor opslag en transport kunt u dus bij ons terecht.


Wilt u meer informatie? Ga dan naar de pagina Overzicht Producten & Informatie