Onze nieuwe platenopvangwagen is klaar

Platenopvangwagen

Meer informatie over dit artikel?
Een moment geduld aub.

OVER DE PLATENOPVANGWAGEN - VAN ´T WOUT METAALINDUSTRIE STAAT AL JAREN BEKEND ALS EEN PRODUCENT IN KWALITEITSPRODUCTEN VOOR DE BAKKERIJ. NAAST ONTWIKKELING EN PRODUCTIE DENKT HET BEDRIJF OOK REGELMATIG MEE AAN FUNCTIONELE OPLOSSINGEN VOOR SPECIFIEKE WENSEN EN PRODUCTIEPROCESSEN. DOOR ZO GOED NAAR DE WENSEN VAN KLANTEN EN GEBRUIKERS TE LUISTEREN WEET VAN ´T WOUT PRECIES TEGEN WELKE PROBLEMEN OF MOEILIJKHEDEN MEN AANLOOPT, WAT LEIDT TOT OPLOSSINGEN OP MAAT. IN DIT GEVAL GAAT HET DAN OM DE NIEUWE IN HOOGTE VERSTELBARE BAKPLATENOPVANGWAGEN.

De nieuwe platenopvangwagen van Van ´t Wout pakt de bakplaten aangepast op basis van de belasting uit de poetsmachine aan. Dit betekent dat de bakplaten niet meer van een hoogte de platenpoetsmachine uit komen vallen, maar opgevangen worden op gelijke hoogte. Dit voorkomt beschadigingen aan de bakplaten zodat de bakker deze langer kan gebruiken.

VEILIGHEID, HYGIËNE EN GEMAK.

Zoals altijd is er ook bij dit ontwerp goed gekeken naar hygiëne, veiligheid en gebruikersgemak en voldoet dan ook aan de eisen van ARBO, milieu, hygiëne en HACCP. De wagen is gemaakt van roestvast staal en biedt dankzij het simpele ontwerp genoeg stevigheid en robuustheid. Net als het vaste broertje is ook de nieuwe wagen verrijdbaar, om de bakker te helpen met het transport van de platen. De verstelbare platenopvang- wagen is verkrijgbaar voor alle gangbare plaatmaten en kan indien gewenst ook specifiek op maat worden gemaakt.

AFMETINGEN

De opvangwagen voor standaard 80x60 machineplaten heeft, zonder belasting, afmetingen van 842x796x1180mm (LxBxH). De afleghoogte en de bedafmeting zijn op maat bestelbaar. De capaciteit van de wagen rangeert tussen de zestig en tachtig bakplaten naar gelang de dikte van de plaat.

 

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.