van ‘t Wout Werkbanken

De RVS werkbanken zijn ongetwijfeld de bekendste producten uit het programma van Van ’t Wout. Standaard uitgevoerd op zwenkwielen en leverbaar met diverse werkbladen.

Op de steeds hogere eisen die tegenwoordig aan hygiëne worden gesteld, is een RVS- blad feitelijk het enige antwoord. De dikte van het roestvaststaal (3 mm) en het daaronder gemonteerde multiplex (18 mm, bevestigingsmethode ontwikkeld door Van ’t Wout!) maken gebruik onder alle omstandigheden mogelijk. Het blad is ongevoelig voor hitte en zware belasting. In de praktijk komt een probleem als het “plakken” van het deeg dan ook niet voor. RVS-bladen worden steeds meer gezien als de beste uitrusting in een bakkerij. Andere bladen, die worden geleverd, zijn vervaardigd van beukehout, graniet en kunststof.

Voor de indeling van werkbanken bestaat een uitgebreide serie laden voor gastronormbakken, kasten, vlonders, platenrekken, platenwagens, meelwagens, opstanden, flessenrekken en afvalzakkenhouders, eventueel aangevuld met trekstangen, messensleuven, bevestiging voor blikopener e.d.

Hieronder een aantal werkbanken om u een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft.

Offerte aanvragen

Aanvraag Werkbank

Uw contactgegevens
Aanvraag
Afmetingen
Indeling (v.l.n.r.)
Verkennen

Maximale grootte 5MB

Een moment geduld aub.


Meer informatie en andere artikelen